graphic bug

viridomaros

Member
Joined
Jan 27, 2003
Messages
1,565
Reaction score
1
Location
liege
Country
llBelgium
yes sir, i will send it to you. what's your email again?
 
Last edited:

L`zard

Strangely Deranged!
Joined
Jan 13, 2004
Messages
1,606
Reaction score
13
Location
oregon,usa
Looks like a 'graphics folder' malfunction...

Got the scenario graphics spelled right, inserted correctly?
 

viridomaros

Member
Joined
Jan 27, 2003
Messages
1,565
Reaction score
1
Location
liege
Country
llBelgium
You using the TOAW standard graphics or one of the mods?
standard ones sir.

i don't see any special graphic set for EA. I have sent a sal file to Veers, i can send it to anyone who's interested in solving this bug. I've yet to find on which turn it appeared. I'll post as soon as i find it.

Goliath, i have never seen this when playing cow. Probably it's toaw III related.
 

viridomaros

Member
Joined
Jan 27, 2003
Messages
1,565
Reaction score
1
Location
liege
Country
llBelgium
edited: the bug appeared on turn 45

i attached a sal file so that you can look at where units are etc.. to see what caused the bug.

Actually i can't attach turn 45 because it's too large while i was able to attach turn 44 :mad:

those who are interested by the file should post their email so that i send it to them.
 
Last edited:

Veers

Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
3,413
Reaction score
8
Location
Kelowna, BC
Country
llCanada
edited: the bug appeared on turn 45

i attached a sal file so that you can look at where units are etc.. to see what caused the bug.

Actually i can't attach turn 45 because it's too large while i was able to attach turn 44 :mad:

those who are interested by the file should post their email so that i send it to them.
Send it to Ralph, his email is in the post above yours.
 
Top